De zoetste blog van Vlaanderen

Waar koop ik mijn ingrediënten

Het aankopen van ingrediënten vind ik persoonlijk erg belangrijk. De ingrediënten die je aankoopt vormen namelijk de basis van datgene wat je zal klaarmaken. Uiteindelijk wordt ook het eindresultaat van je gerecht of product dat je hebt klaargemaakt grotendeels beïnvloed door de ingrediënten waarmee je iets hebt klaargemaakt.

Zelf heb ik verschillende plekken waar ik mijn ingrediënten aankoop. Uiteraard probeer ik steeds mee te zijn met de laatste nieuwe mogelijkheden, vandaar dat ik regelmatig probeer om mijn ingrediënten online aan te kopen.

Toegegeven, dit bespaart met niet alleen veel tijd, maar het aanbod is er vaak nog groter dan in de winkel en op het einde van de rit blijkt het regelmatig ook nog eens goedkoper te zijn. Allemaal pluspunten dus!

Carrefour drive

De webwinkel van Carrefour kun je gerust vergelijken met de traditionele winkels van Carrefour. Het enige verschil met de online winkel is dat je je bestelling klaar kunt zetten aan de hand van enkele muisklikken, waarna je ze snel en eenvoudig kunt oppikken op de daarvoor voorziene locaties.

De online winkel van Carrefour drive is erg eenvoudig in gebruik en bovendien zeer toegankelijk. Je ziet er meteen alle verschillende productcategorieën staan en regelmatig kun je er profiteren van leuke kortingen op verschillende producten.

Albert Heijn

Albert Heijn is sinds enkele jaren terug een erg bekende winkelketen geworden in ons land. Naast de vele gekende producten die je ook in het aanbod van andere winkels terugvindt, vind je in de rekken van Albert Heijn ook heel wat unieke producten die je enkel en alleen bij Albert Heijn terugvindt. Veelal zijn dit producten afkomstig uit Nederland en producten die daar ook echt populair zijn, maar die hier minder tot zelfs niet gekend zijn.

De online webshop van Albert Heijn is erg eenvoudig en zeer toegankelijk voor iedereen die online boodschappen wil doen. Het leuke is dat je er regelmatig kunt profiteren van leuke kortingen op het totaalbedrag van je bestelling.

Streekmarkt

Wanneer je regelmatig in de keuken staat, dan heb je af en toe echte streekproducten nodig. Producten die echt nog in een bepaalde streek gemaakt zijn, zorgen niet alleen voor een betere indruk, maar ze maken jouw gerecht ook gewoon meteen een stuk beter. Persoonlijk vind ik nog altijd dat er een enorm groot verschil is tussen producten die je overal in de supermarkt kunt kopen en tussen producten die echt nog ambachtelijk gemaakt worden in een bepaalde streek of regio.

Om zo’n producten te kopen moet je meestal ter plaatse gaan, maar de webshop van Streekmarkt maakt het mogelijk om een erg uitgebreid aanbod van lekkere streekproducten eenvoudig online aan te kopen.Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *