De zoetste blog van Vlaanderen

Hier koop ik mijn favoriete kookboeken

Als echte kookliefhebber, en zeker wanneer je regelmatig speciale gerechten klaarmaakt, heb je wel enkele kookboeken in je boekenkast staan. Ook bij mij is dit zeer zeker het geval. Bij mij thuis heb ik in mijn living maar ook dicht bij mij in de keuken enkele leuke kookboeken staan. Vaak krijg ik van mensen de vraag waarom ik niet gewoon alles opzoek op het internet.

Wel, de reden hiervoor is eigenlijk simpel. De snelheid van het internet en van een website weegt niet op tegen het gemak om een kookboek meteen ter beschikking te hebben bij jou in de keuken. Bovendien voelt een kookboek ook nog steeds anders aan dan wanneer je een tablet of een computer naast jou hebt staan om iets op te zoeken. Al moet ik ook eerlijk toegeven dat ik regelmatig wel een filmpje op het internet zoek om eens te kijken hoe iets voor getoond wordt.

Mijn favoriete webshop is eci

Een tijdje terug was er de gekende website Cosmox om boeken te kopen. Maar deze website is volledig opgegaan in eci, waardoor ik nu zelf ook een vaste klant ben bij eci. Het aanbod van boeken in het algemeen is echt ongelofelijk. Van zodra je een titel of een auteur van een boek opgeeft als zoekopdracht, dan krijg je meteen het correcte boek te zien of krijg je enkele suggesties. Maar vooral het gedeelte rond kookboeken vind ik echt indrukwekkend.

Mijn favoriete kookboeken

Brood uit eigen oven

Tartes Tatin

Minibijbel bakkenGeef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *